FacebookHumorvilág

Felhasználási feltételek

1. Felhasználási feltételek

A Humorvilag.hu weboldalának használatával elfogadod annak feltételeit és az összes vonatkozó helyi törvényt és rendeletet. Amennyiben nem értesz egyet ezekkel a feltételekkel, kérjük ne használd weboldalunkat.

2. Korlátozások

A Humorvilag vagy partnerei semmilyen esetben sem tehetők felelőssé bármilyen kárért ami a weboldal használatából eredően keletkezett.

3. Változatok és Hibajegyzék

A weboldalon előfordulhatnak technikai, tipográfiai vagy fotográfiai hibák. A Humorvilág nem garantálja, hogy a weboldalon megjelenő anyagok pontosak, teljesek vagy aktuálisak. A Humorvilág bármikor megváltoztathatja a weboldalon megjelő tartalmakat előzetes értesítés nélkül, azonban nem vállal semmilyen kötelezettséget a tartalmak változtatására.

4. Hivatkozások

A Humorvilag nem ellenőriz minden internetes weboldalt amire hivatkozik és nem vállal felelősséget azok tartalmáért. A külső hivatkozások weboldalunkon való szerepeltetése nem jelenti azok jóváhagyását. Minden külső hivatkozáson elérhető weboldal használata a felhasználó saját kockázatára történik.

5. Használati feltételek és módosítások

A Humorvilag bármikor megváltoztathatja ezen feltételek tartalmát előzetes értesítés nélkül. A weboldal használatával elfogadod és aláveted magát a Felhasználási Feltételek jelenlegi változatának.

Humorvilág gyorsbillentyűk

  • R - véletlen
  • C - komment
  • H - utál
  • J - következő
  • K - előző
  • L - tetszik

Kattints bárhova a bezáráshoz